Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

XPS-dakisolatie

✓ Alleen maar A-merken

✓ Goede leveringsvoorwaarden

✓ Handige keuzehulp

Bent u benieuwd naar de voordelen van XPS-dakisolatie? De Isolatie Toko legt dit graag voor u uit. Ons bedrijf gespecialiseerd in isolatie biedt een groot aantal XPS-isolatieproducten aan. Dit synthetisch materiaal staat bekend om zijn hoge isolatiewaarde en is geschikt voor de isolatie van verscheidene soorten daken.

Wilt u XPS-isolatie kopen?

Bekijk onze XPS-isolatie hier

Met XPS-dakisolatie bent u zeker van goede kwaliteit

XPS-hardschuim is een uitstekend middel voor de isolatie van daken. Het heeft een hoge lambda-waarde, waardoor de isolatielaag minder dik moet zijn en u dus ruimte uitspaart. Het materiaal kan ook heel goed tegen vocht en helpt dus om vochtproblemen in uw dak te vermijden. Ook kunnen XPS-isolatieplaten gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Voor uw XPS-dakisolatie kunt u kiezen uit verschillende formaten. Zo kunt u bij ons terecht voor XPS-isolatie van 50mm. We hebben echter ook XPS-isolatie van 100mm in ons assortiment. Weet u niet welke soort XPS-dakisolatie het beste zou zijn voor uw huis? Onze experts helpen u graag bij uw keuze.

Woningdelen

Plaats snel uw bestelling

Heeft u interesse in een kantplank van Styrock? Dan maakt u zeker een goede keuze wanneer u deze bij ons koopt. Onze experts helpen u graag om de ideale kantplank op maat te vinden. Bekijk onze keuzehulp of neem contact met ons op. Hiervoor belt u naar 085 002 0186 of stuurt u een e-mail naar info[email protected]. Wij geven zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen.