Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Isolatieplaten van 12cm

✓ Alleen maar A-merken

✓ Goede leveringsvoorwaarden

✓ Handige keuzehulp

Bent u op zoek naar isolatieplaten met een dikte van 12cm? Dan hebben wij exact wat u zoekt. Bij De Isolatie Toko vindt u verschillende soorten isolatieplaten met een uiteenlopende dikte, van 20mm tot 12cm of zelfs 16cm. Zo kunt u gemakkelijk het geschikte isolatiemateriaal voor uw isolatiewerken online bij ons bestellen.

Wilt u isolatieplaten kopen?

Bekijk onze isolatieplaten hier

Onze isolatieplaten met een dikte van 12cm zorgen voor een optimale isolatie

Isolatieplaten met een dikte van 12cm zijn onder andere zeer geschikt voor het isoleren van daken. Hier is het namelijk extra belangrijk om een goede isolatie te hebben en dus kan een dikke isolatielaag helpen. U heeft bij ons de keuze uit verschillende materialen voor uw isolatieplaten. Zo hebben we een ruim aanbod aan platen uit XPS-schuim. Nog een andere optie is een houtvezelplaat als isolatie. Dit heeft als bijkomend voordeel dat het goed is voor het milieu. Ook PIR-dakisolatieplaten vindt u bij ons.

Woningdelen

Bestel uw isolatieplaten op maat

Heeft u interesse in onze isolatieplaten? U vindt ze allemaal in onze webshop. Bent u niet zeker welk materiaal of welke dikte het meest geschikt is voor uw project? Vraag onze experts dan om advies. Neem contact met ons op via 085 002 0186 of via in[email protected]. U kunt ook gebruik maken van onze handige keuzehulp.